Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δύο κακές εμφανίσεις στοίχισαν την πρόκριση!!

 Αν και ξεκίνησε με το δεξί η ομάδα των παγκορασίδων μας και πέτυχε 2 νίκες επί της ένωσης 2015 και του Μ.Π.Σ. Φιλώτα, η συνέχεια και το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν ήταν και τόσο καλό και αυτό στοίχισε στα κορίτσια μας την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η κόπωση από τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ και η έλλειψη καθαρού μυαλού συνέβαλαν στην ήττα από την Σταυρούπολη με σκορ 20-21 και στη σημερινή ισοπαλία με  τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (15-15). Στον τελευταίο αγώνα του ομίλου τα κορίτσια μας αντιμετώπισαν την ομάδα της Νέας Ιωνίας η οποία φαίνεται να είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και σε κόντρα όλων των ατυχιών έδειξαν άλλο αγωνιστικό πρόσωπο και ήρθαν ισοπαλία με σκορ 25-25. Αύριο μένει και ο τελευταίος αγώνας, όπου θα αναμετρηθούν τα κορίτσια για την 5η-6η θέση.
Μελανό σημείο αυτού του πρωταθλήματος είναι δυστυχώς οι διαιτητές όπου έχουν γίνει οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών και με συνεχές λανθασμένες αποφάσεις κρίνουν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για τη μαχητικότητα τους!!
Συγχαρητήρια στους προπονητές που με άκρως επαγγελματική δουλειά βάζουν θεμέλια για το χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας στο μέλλον!!

Και να θυμάστε κορίτσια επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς! 
Οι ήττες χτίζουν μέταλλα και πρωταθλητές!
Συνεχίστε τη δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου