Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΛΕΤΟΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

http://www.handball.org.gr/index.php/press-room/news/87-pressoffice/news/national-teams/3891-letonia-ellada-4-11-19-15
Στη «μάχη» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ρίχνεται αύριο η Εθνική Ανδρών.Στην πόλη Ντόμπελε (φωτογραφία από το κλειστό) θα διεξαχθεί αύριο (19:15) το εναρκτήριο ματς του 3ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2017 ανάμεσα σε Λετονία και Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ανανεωμένη σύνθεση και μ.ο. ηλικίας τα 25 χρόνια, θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον όμιλο (συμμετέχουν επίσης Ουκρανία, Κύπρος), από τον οποίο μόνο ο πρώτος θα προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η Λετονία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο ευρωπαϊκό χάντμπολ, κάτι που αποδείχθηκε στα προκριματικά των ΕURO 2014, EURO 2016, και Παγκοσμίου 2015, όπου σημείωσε μεγάλες νίκες απέναντι σε Πορτογαλία (εκτός), Σλοβακία (εντός), ενώ απέσπασε ισοπαλία από την Ουγγαρία!
Η Εθνική Ελλάδος έδωσε το Σαββατοκύριακο δύο δυνατά φιλικά απέναντι στην Φινλανδία στο Ελσίνκι (νίκη 31-24 και ήττα 28-23). Τη Δευτέρα ενσωματώθηκαν οι Βύρωνας Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπάσμαλης που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο εξωτερικό και όλη η ομάδα προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά μαζί.
Σήμερα η Εθνική θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της με την προπόνηση να αρχίζει στις 18:45. Μετά το τέλος της ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης θα ανακοινώσει την 16αδα του αγώνα από τους 19 αθλητές που έχει στην διάθεση του.
Μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του Άγγελου Τσίλη από τις προπονήσεις των τελευταίων δύο ημερών, καθώς ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
ΠΗΓΗ: www.handball.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου