Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριο από το Τμήμα Χειροσφαίρισης του Αρίωνα!!


To Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Χειροσφαίρισης γράφτηκε στην ιστορία και μαζί με τις αθλήτριες και τους προπονητές γραφτήκατε και όλοι εσείς που στηρίξατε τη διοργάνωση. Η ομάδα μας γράφτηκε στην ιστορία με χρυσά γράμματα και είμαστε υπερήφανοι που η δική σας συμβολή μας βοήθησε να φτάσουμε τον Αρίωνα ψηλά. Αρχικά νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος η οποία μας εμπιστεύτηκε αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Επιπροσθέτως ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΔΕΗ όπου με κάθε ευκαιρία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την αγάπη της για τον αθλητισμό. Η ευαισθητοποίηση της σε θέματα αθλητισμού είναι διαρκής και σε αυτό το πρωτάθλημα η ενέργεια που προσέφερε ήταν δύναμη για κάθε αθλήτρια να αγωνιστεί. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη σημαντική υποστήριξή της αλλά και το Δήμο Εορδαίας και κυρίως τον αντιδήμαρχο Καιδη Απόστολο και τον βουλευτή του Νομού μας Μουμουλίδη Θέμη όπου με προσωπική ευαισθητοποίηση στήριξαν την προσπάθεια μας. Φυσικά από αυτή τη διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει το ξενοδοχείο που φιλοξένησε τις ομάδες και τους συνοδούς. Ευχαριστούμε το hotel Παντελίδης που προσέφερε άριστη φιλοξενία και ποιότητα διαμονής και αυτό βοήθησε όλες τις ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο και πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών. Τέλος ένα μεγάλο χειροκτρότημα και ευχαριστώ ανήκει στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαίδος και στις αστικές συγκοινωνίες, όπου οι μεν πρώτοι ήταν οι προστάτες των παιδιών και τα αστικά μετακινούσαν άνετα και ξεκούραστα τις ομάδες προς το γήπεδο.

Ευχαριστούμε την Κάβα Ταφάκης για την χορηγία των νερών προς τις ομάδες  και το Οινοποιείο Αμυνταίου για την προσφορά κρασιών που δόθηκαν στους συνοδούς των ομάδων.

Όσον αφορά τα διοργανωτικά ευχαριστούμε τον Κύριο Αγγελίδη που ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας και φυσικά όλους τους διαιτητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Τέλος τους Κ. Ηλιάδη και Πουλασικίδη που βρισκόντουσαν καθημερινά στο γήπεδο και δημιουργούσαν αθλητικό ρεπορταζ.

Για να φτάσει η ομάδα μας ψηλά όμως όλη τη χρονιά είχε δίπλα της ανθρώπους που πίστεψαν στα παδιά από τότε που έκαναν τα πρώτα μικρά τους βήματα στο χαντμπολ. Μαζί με τις αθλήτριες και τους προπονητές  μας ο τίτλος του πρωταθλητή ανήκει στους:
1. Νικολαΐδη Στέλιο (Ιδιοκτήτης φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης ΘΑΛΗΣ)
2. Ταμήλια Αλέκο (Καφέ-εστιατόριο Del Lago)
3. Γιώβης Τρύφωνας (Συνεργείο Αυτοκινήτων)
4. Λαμπριανίδης (Τεχνική εταιρεία)
5.  Βελόνη Χρήστο (Τhe Street Ptolemaida, κατάστημα ρούχων)
6. Chondromatidis Travel ( Γραφείο γενικού τουρισμού)

και φυσικά σε όλο των κόσμο που έδωσε παλμό και δύναμη με την παρουσία του και τη φωνή του σε όλους τους αγώνες. Ήσασταν ο 8ος και καθοριστικός παίκτης πολλές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου