Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πλούσιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για όλα μας τα τμήματα!

Η αρχή έγινε το Σάββατο με 2 αγώνες Παγκορασίδων Α' και Β', όπου αντιμετώπισαν τα παιδιά στο γήπεδο της Πτολεμαίδας την Καστοριά. Έκαναν το δύο στα δύο στις νίκες, παίζοντας όμορφο χαντμπολ και έχοντας χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά.
Σήμερα φιλοξενήσαμε την ομάδα του Θησέα Λεχόβου όπου σε ένα παιχνίδι Παμπαίδων Β νικητής ήταν ο Θησέας. Έπειτα ακολούθησαν τα μίνι σε φιλικό παιχνίδι όπου ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά τον αγώνα θέλοντας παραπάνω ώρα για παιχνίδι.


Τέλος στην τελευταία αγωνιστική των Νεανίδων οι αθλήτριες μας επιβλήθηκαν του Φιλώτα αρκετά εύκολα και έτσι συνέχισαν αήττητες σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Επόμενοι αγώνες είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων,  καθώς η ομάδας μας είναι πρωταθλήτρια Νεανίδων της Ένωσης Δυτικής Μακεδονίας.


Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των παιδιών, αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν και να καμαρώσουν τους μικρούς και μεγάλους μας αθλητές-τριες.
Η συνεχής βελτίωση που παρουσιάζουν τα παιδιά είναι κίνητρο να συνεχίσουμε την σκληρή και συστηματική δουλειά, παρά τις δυσκολίες της εποχής και της γενικότερης κρίσης που επικρατεί στη χώρα μας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου