Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Νίκη με άμυνα ατσάλι!

Συνεχίστηκε η αήττητη πορεία για την ομάδα μας, σε μια μέρα που έδειχνε πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας! Ο αγώνας ξεκίνησε υποτονικά με την ομάδα της Κοζάνης να επιτίθεται είτε με μακρινά σουτ, είτε κλέβοντας τα ριμπαουντ. Η δική μας ομάδα σε όλο το πρώτο ημίχρονο προσπαθούσε να τρέξει το παιχνίδι, να βγει στον αιφνιδιασμό, ωστόσο όμως τα πολλά δοκάρια και η κακή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου μας βρήκαν πίσω στο σκορ με 1 γκολ (14-15 ημχ). Το κακό συνεχίστηκε  για τα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και σα να μην έφτανε το ότι τα κορίτσια της Κοζάνης ξέφυγαν με 5 γκολ 14-19, τα εκατέρωθεν λάθη των διαιτητών, ήρθε και ο τραυματισμός της αθλήτριας μας, η οποία χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για ράμματα στο πιγούνι.  Από εκείνο το σημείο κ  έπειτα οι αθλήτριες μας έδειξαν άλλο πρόσωπο, με άμυνα ατσάλι. Χαρακτηριστικό είναι το ότι για  25 λεπτά δεχτήκαμε μόνο 2 γκολ εκ των οποίων το ένα ήταν από πέναλτι! Έτσι λοιπόν με συνεχόμενα κλεψίματα αλλά και αποκρούσεις από την Πουμπουλίδου Κατερίνα, κάναμε την ανατροπή παίρνοντας και διαφορά 6 τερμάτων. Τελικό σκορ 28-24. 
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν. Συγχαρητήρια στον Εθνικό Κοζάνης για την προσπάθεια του και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα! 
Να ευχηθούμε περαστικά στην Ελευθερία και φυσικά να σημειωθεί ότι το χτύπημα έγινε χωρίς πρόθεση. Άξιο αναφοράς είναι  και  το ήθος της αθλήτριας του Εθνικού η οποία πέρα από το ενδιαφέρον που έδειξε μετά το τέλος του παιχνιδιού, επικοινώνησε προσωπικά και με την αθλήτρια μας! 
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας χειροκρότησε μέχρι το τέλος!

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Δέσποινα Τσερέπη): Πουμπουλίδου, Ζάμκου, Τσερέπη 4, Ευσταθιάδου , Πετρίδου 3, Ζώρου 2, Τσαναξίδου 2, Ε. Νικολαϊδου 9, Παπαδοπούλου 6, Ασιανού , Χρυσανθίδου, Γαριοφουλίδου , Γιώβη 1, Κυνηγοπούλου , Θ. Νικολαϊδου 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μόσχος Κιοσές): Πούχια, Φλώρου, Καραγιαννιδου 13, Βέτα, Γκιάτα 1, Αργύρη 1, Σούλιου 5, Μπούκου 1, Μουρατίδου, Κουντουρά, Χατζηστεφάνου, Χατζηιωαννίδου 3, Κούρου, Τζήμου
Διαιτητές: Μπουγιάκας- Νικολαίδης   
Τα 5λεπτα:02-02, 06-05, 09-07,10-11, 13-13, 14-15 (ημ.) 15-18, 18-19, 20-19,22-21, 25-21, 28-24 (τελ.)

Περισσότερο ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε και στο:
https://e-ptolemeos.gr/a2-chant-bol-gynekon-astamatitos-o-arionas-pire-ke-gitoniko-nterbi/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου