Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ήττα απο Βέροια με πολλά παράπονα για τη διαιτησία!

Ένα απόγευμα γεμάτο νεύρα έκρυβε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Πολλά τα ερωτηματικά μας για τους διαιτητές την αλλαγή διαιτητή λίγο πριν τον αγώνα και φυσικά την αντικατάσταση του με διαιτητή από τη Βέροια. Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για εμάς με πολλά χαμένα σουτ και κακές πάσες αιφνιδιασμού. Ωστόσο παρόλα τα λάθη η Βέροια δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 10-11 υπερ της Βέροιας. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας με άλλο πρόσωπο και κάνοντας ένα σερι 4-0 προηγηθήκαμε στο 33' με σκορ 14-11. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι διαιτητές πήραν την απόφαση να βοηθήσουν την αντίπαλη ομάδα και δυστυχώς για ένα δεκάλεπτο ότι και αν κάναμε για να πάρουμε την μπάλα πάντα κατέληγε σε ένα σφύριγμα προς όφελος του αντιπάλου, ενώ αντίθετα στις δικές μας επιθέσεις τραβήγματα από πίσω δόθηκαν επιθετικά φαουλ. Ωστόσο δε θα σταθούμε στα λάθη των διαιτητών που μόνο πίσω μπορούν να μας πάνε, αλλά στα δικά μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδος μας.

Δυστυχώς αυτό το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από μια λυπηρή στιγμή για τον αντίπαλο προπονητή Χαραλαμπίδη Κώστα ο οποίος στο 59.24 έχοντας διαφορά 5 τερμάτων αποφάσισε να πάρει ταιμ αουτ. Ο σεβασμός στον αντίπαλο, στις αθλήτριες  τόσο τις δικές του όσο και στις αντίπαλες, στους συναδέλφους και φυσικά στο ιστορικό μας σωματείο είναι κάτι αυτονόητο. Να σημειωθεί πως ο προπονητής της ομάδος Φώτης Παπουτσής ζήτησε συγγνώμη γ αυτή την πράξη αν και άλλος θα έπρεπε να απολογηθεί. Τέτοιες κινήσεις ντροπιάζουν το άθλημα και καλό θα είναι να μη τις ξανασυναντήσουμε!


Αρίων: Πουμπουλίδου, Ζάμκου, Τσερέπη 5, Ευσταθιάδου 1, Πετρίδου 5, Ζώρου 2, Τσαναξίδου, Νικολαΐδου Ε. 4, Παπαδοπούλου 4, Χρυσανθίοδυ, Γιώβη 1, Κυνηγοπούλου, Νικολαΐδου Π. 1 Βέροια 2017: Βαφειάδου, Τσολαξίδου, Στάμου 1, Ανδρονικίδου, Κοτζαχρήστου 1, Δελησάββα 2, Παυλίδου 5, Ματουλοπούλου, Σκανδάλη, Γαλανούδη 8, Ματαρώνα 3, Μιχαηλίδου 9, Παπατάρκα, Τουλουμτζή, Αναστασίου.

Διαιτητές: Γρηγοριάδης- Μπουγιάκας

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Περισσότερο ρεπορταζ στο  https://e-ptolemeos.gr/a2-chant-bol-gynekon-plirose-ti-13lepti-aflogistia-o-arionas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου