Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Nίκη σε έναν αγώνα διαφήμιση για το χαντμπολ!

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών οι αθλήτριες μας δείχνουν αποφασισμένες να χαρούν κάθε δευτερόλεπτο των αγώνων που απομένουν! Από το πρώτο λεπτό έγινε ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δυνατό και σίγουρα θα αποζημίωνε τους φιλάθλους. Η ομάδα μας αν και ξεκίνησε αρκετά δυνατά στην άμυνα, στην επίθεση φαινόταν μουδιασμένη. Έτσι λοιπόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο κυριαρχούσαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα συνεχόμενα φαουλ με αποτέλεσμα οι ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και με τις δικές μας αθλήτριες καθ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου να προηγούνται με ένα-δύο γκολ. Το ημίχρονο έληξε ισοπαλία με σκορ 14-14. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε γρηγορότερο με τη δική μας ομάδα να μπαίνει αποφασισμένη να φτάσει στη νίκη. Μέχρι το 54' πάλι το σκορ ήταν γκολ γκολ ωστόσο στο 55΄ οι αθλήτριες μας έκαναν ένα ξέσπασμα επιθετικό και έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 36-30. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες καθώς το γυναικείο χαντμπολ έχει ανάγκη από τέτοια όμορφα παιχνίδια και πόσο μαλλον από δύο σωματείο που δουλεύουν κατα κύριο λόγο με παιδιά των ακαδημιών και προσπάθειες πολλών ετών. Όσον αφορά τις δικές μας αθλήτριες χθες έδειξαν πως το μεγαλείο του αθλητισμού είναι να ανήκεις σε μια ομάδα και κάνοντας κατάθεση ψυχής κέρδισαν την ομάδα της Πυλαίας που ήταν αρκετές αγωνιστικές αήττητες. Σε μια χρονιά ιδιόμορφη με πολλές αθλήτριες μας να βρίσκονται στην τρίτη λυκείου και ξεπερνώντας πολλά εμπόδια έχει καταφέρει να παίζει όμορφο χαντμπολ.  Πλέον η ομάδα μας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Πυλαία έχοντας 19 βαθμούς. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φιλάθλους που για άλλο ένα Σάββατο γέμισαν το γήπεδο και ήταν ο 8ος μας παίκτης. 

 Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαίδης 
Τα 5λεπτα: 03-03,06-05,09-09,10-09,13-11,14-14 (ημ.) 19-18,23-22,26-23,28-26,31-30,36-30(τελ.)   
Αρίων: Πουμπουλίδου, Ζάμκου, Τσερέπη 5, Ευσταθιάδου, Πετρίδου 11, Ζώρου 2, Τσαναξίδου 4, Νικολαΐδου 8, Νικολαΐδου Θ.3, Χρυσανθίδου 1, Γιώβη, Γαριοφυλλίδου, Κυνηγοπούλου 2, Παπαδοπούλου.   
Πυλαία: Ανδρανίδου, Σουμτάκη, Παραστατίδου 5, Αμτωνιάδου, Βράμπα Δ. 2, Gjebgji, Κουκμήση 10, Ποιμενίδου 8, Συμεωνίδου, Κώττα 4, Μαλέα, Μανωλούδα, Μόσχου, Μάντζαρη, Βράμπα Ε. 1, Ασκεπίδου.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Ευχαριστούμε τον Ηλιάδη Θεόφιλο για το ρεπορταζ και τον Πουλασικίδη Βασίλη που βιντεοσκόπησε τον αγώνα και μας βοήθησε να τον έχουμε στο αρχείο μας!

Το λινκ του αγώνα από τον Πουλασικίδη Βασίλη!!
https://www.youtube.com/watch?v=kYOuR3dpaHw







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου