Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας για το Γυναικείο τμήμα!!

Μια πολύ όμορφη συνάντηση εκτός γηπέδου για την κοπή της βασιλόπιτας περιελάμβανε η σημερινή μέρα. Το ραντεβού δόθηκε στο Λιμνοχώρι και στο Del Lago. O ιδιοκτήτης του μαγαζιού Ταμήλιας Αλέξανδρος είναι δίπλα στην ομάδα μας εδώ και πολλά  χρόνια και την στηρίζει από τα πρώτα βήματά της στο χώρο του χαντμπολ. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τον τιμήσουμε με την παρουσία μας και να του δώσουμε μια αναμνηστική πλακέτα και μια μπλούζα της ομάδος. Η πεντανόστιμη βασιλόπιτα ήταν προσφορά του μαγαζιού και οι τυχερές ήταν η Κοροσίδου Κική και Τσερέπη Δήμητρα. Φυσικά πέρα από τον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μας, τιμήσαμε και τον προπονητή που έχει προσφέρει πολλές χαρές στο σύλλογό μας, Βακάλη Σωκράτη. Μια αναμνηστική πλακέτα είναι το ελάχιστο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει.
Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν και στην τεχνική εταιρεία Λαμπριανίδης Γ., όπως επίσης και στον Κ. Βάνη Μ. ιδιοκτήτη της τεχνικής εταιρείας Α.Τ.Ε.ΞΕ.Ν.Ε. ο οποίος φέτος με τη χορηγία του ντύνει την ομάδα μας με ρουχισμό Erima, νούμερο ένα εταιρεία ένδυσης πλέον στο χώρο του χαντμπολ.

Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί ένα αφιέρωμα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και βοηθούν τις προσπάθειες μας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου