Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Nίκη στη 2η Αγωνιστική της Α2 Γυναικών!!

Η έξοδος της γυναικείας ομάδας μας ήταν νικηφόρα, καθώς τα κορίτσια μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν έντονο και συναρπαστικό. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. O αγώνας εως το 20λεπτο ήταν γκολ γκολ με σκορ 08-08 και αρκετά επιθετικά λάθη από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 25' με 3γκολ και αύξησε κ άλλο τη διαφορά φεύγοντας για ημίχρονο με σκορ 9-14. Η διαφορά που χτίστηκε στο ημίχρονο δεν ήταν ασφαλείας καθώς οι Ελπίδες Αμυνταίου βρήκαν επιθετικές λύσεις και εκμεταλλεύτηκαν το δικό μας επιθετικό μπλοκάρισμα, καθώς για 13 ολόκληρα λεπτά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Έτσι το παιχνίδι μετατράπηκε και πάλι σε ντέρμπι, με πολλές ειδικές καταστάσεις τις οποίες τα κορίτσια μας διαχειρίστηκαν άψογα και έτσι έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 20-23. Πολύ όμορφη στιγμή ήταν το γκολ της Χατζηευστρατίου σε κενή εστία και σχεδόν από 30μέτρα. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν αυτή που μας έδωσε τους 2 βαθμούς με την 3άδα των Ζανίδου, Μεντεσίδου και Κουτουκλέρ να κάνουν φοβερή αμυντική δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια τους, αλλά και για την εξέλιξη του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ευχαριστούμε τις Ελπίδες Αμυνταίου για τη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!
** Έγιναν πάρα πολλά διαιτητικά λάθη και για τις δύο πλευρές. Οι ομάδες ματώνουν να βρουν οικονομικούς πόρους για να καλύψουν τα υπερβολικά έξοδα διαιτησίας και το ελάχιστο που απαιτούμε είναι σεβασμός από τους διαιτητές!
Επόμενη αγωνιστική 14/2/2019 σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σταυρούπολης.

Ρεπορτάζ του αγώνα από το Θεόφιλο Ηλιάδη και το e-ptolemeos
https://e-ptolemeos.gr/chant-mpol-niki-toy-ariona-sto-geitoniko-ntermpi-me-tis-elpides/?fbclid=IwAR1MkOqnUUdreQ4Xpuz1gpDzpIIq9Vxa_t3gARdaTA0xeaUrWrTbpBwJkCA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου