Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Στο Partille cup του Γκέτεμποργκ ο Αρίωνας!!


43 χώρες, 21.000 αθλητές,1035 ομάδες, 5 μέρες η καρδιά του χάντμπολ χτυπούσε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και ο Αρίωνας ήταν εκεί!! Σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά τουρνουά μικρών ηλικιών παγκοσμίως κατάφερε να  συμμετάσχει η ομάδα των κοριτσιών. Η αναχώρηση της ομάδας έγινε στην 29 Ιουνίου και επέστρεψε στις 7 Ιουλίου με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες. Σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα υπήρχε και η ελληνική σημαία και ο μοναδικός εκπρόσωπος της, ήταν ο Αρίωνας. Από τις πιο όμορφες στιγμές του τουρνουά ήταν η εντυπωσιακή τελετή έναρξης, όπου τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να παρελάσουν με την ελληνική σημαία μπροστά στα μάτια 14.000  θεατών.  Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η εικόνα της ομάδος ήταν πολύ ικανοποιητική καθώς φάνηκε ανταγωνιστική απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες και κλασσικές υπερδυνάμεις του χάντμπολ. Στην αποστολή συμμετείχαν 26 αθλήτριες και συνοδοί. Έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το τουρνουά συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τον σύλλογό μας και τις ακαδημίες του και ευχόμαστε σε ακόμη περισσότερες συμμετοχές σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που ήταν δίπλα μας τη φετινή χρονιά και έδειξαν αγάπη για την ομάδα μας!! Ευχαριστούμε και τον Κύριο Στέφανο από το Γκέτεμπορκ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ελληνικής ταβέρνας ( lilla taverna) και δυο μέρες φρόντισε για το φαγητό της αποστολής μας.
Τέλος πρέπει να πούμε ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που ταξίδεψαν, οι οποίοι παρόλο τις δυσκολίες των καιρών μας, έδωσαν στα παιδιά τους τη δυνατότητα αυτού του ταξιδιού!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου