Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ήττα με γλυκόπικρη γεύση για τις γυναίκες μας!

Στην πανέμορφη Κέρκυρα ταξίδεψε η ομάδα μας  για να αντιμετωπίσει τον Φαίακα Κέρκυρας. Αν και το ταξίδι ήταν μεγάλο η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο αρκετά συγκεντρωμένη και με διάθεση να παίξει όμορφο χαντμπολ. Πράγματι, αυτό έγινε καθώς οι αθλήτριές μας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά στο σκορ και με μια διαφορά 5 τερμάτων. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 12-16 υπερ μας και χαρακτηριστικό ήταν η πολύ καλή μας αμυντική λειτουργία αλλά και οι επιθετικές λύσεις. Με την έναρξη του ημιχρόνου ο Φαίακας μάζεψε αρκετά γρήγορα τη διαφορά των 4 τερμάτων ωστόσο η ομάδα μας και πάλι κατάφερνε να ξεφεύγει στο σκορ με 4 γκολ διαφορά. Αυτό μέχρι το 50'. Από κει και έπειτα συνεχόμενες λάθος επιλογές στην επίθεση, αλλά και μαζεμένα δίλεπτα στην άμυνα σε συνδυασμό με έναν μικροτραυματισμό της καλύτερης μας αθλήτριας εως εκείνη τη στιγμή, έβαλε την ομάδα μας σε περιπέτειες και έτσι στο 57' βρεθήκαμε να παίζουμε με πέντε παίκτριες και με ένα γκολ μπροστά. Στο 59.10 ο Φαίακας μας ισοφάρισε, οι αθλήτριες μας δεν αντέδρασαν ψύχραιμα και κάνοντας ένα βιαστικό κακό σουτ ο αντίπαλος έκλεψε την μπάλα και πήρε τους δύο βαθμούς στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η απειρία μας και τα πολλά επιθετικά λάθη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μας στέρησαν τη νίκη αν και ήμασταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού πιο συγκεντρωμένες από τον Φαίακα. Αυτό το παιχνίδι θα μας γίνει μάθημα για τα επόμενα, αλλά και θα μας δυναμώσει κ άλλο καθώς τα κορίτσια χθες έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ βελτιωμένη εικόνα!Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για όλη τους την προσπάθεια. Τα καλύτερα έρχονται!! Τελικό αποτέλεσμα 27-26 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έσπασε καρδιές! Συγχαρητήρια και στις αθλήτριες του Φαίακα που δεν παράτησαν σε κανένα λεπτό το παιχνίδι και με το πείσμα τους κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη! Τους ευχαριστούμε πολύ για την άριστη φιλοξενία και κλίμα. Μαζί με τις γυναίκες μας ταξίδεψαν αθλητές από την ακαδημία των αγοριών και εκτός του ότι παρακολούθησαν το παιχνίδι του αντρικού τμήματος του Φαίακα, έπαιξαν και με τα αγόρια του Φαίακα φιλικό παιχνίδι. Ευχαριστούμε για όλα τον Φαίακα Κέρκυρας  και τον προπονητή των ακαδημιών Μπαρούμα Πέτρο.

Τα πεντάλεπτα : 01-03, 02-05, 04-08, 05-10, 08-14, 12-16 ( ημ.) 16-18, 17-21, 20-24, 22-25, 24-25, 27-26 (τελ.)
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ :  Κοντούλη, Ραϊμόνδη, Τραγαράκη, Μάναλου, Βαπτίσμα 1, Σκουρτάϊ 4, Μπλίζου 3, Σουρβίνου, Κούρκουλου, Γραμμένου, Μάστορα 5, Πρωτοψάλτη 5, Ντάλλα 4, Δούμπου, Μπούτσουλη, Ιωάννου 5.
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ :  Ζάμκου, Κυνηγοπούλου 3, Κουτουκλέρ 1, Μπαμπίνη, Τσιρκινίδου, Τέμη, Ζανίδου 6, Χατζηευστρατίου 8, Χρυσανθίδου 1, Νικολαϊδου 6, Αρβανίτη, Γαριοφουλίδου 1, Κόλλια.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου