Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ήττα με σπουδαία εμφάνιση!!

Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει τη δόξα στο νικητή. Σε έναν αγώνα που εκ των προτέρων είχε κριθεί δύσκολος για τις νεαρές μας αθλήτριες, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν την ιστορικότερη ομάδα του γυναικείου χαντμπολ το αποτέλεσμα μόνο θετικό μπορεί να είναι. Τα κορίτσια μπήκαν στον αγώνα πολύ δυναμικά και όχι μόνο κοντραρίστηκαν στα ίσα με την πολύπειρη ομάδας της Άρτας, αλλά κατάφεραν μέχρι το 20λεπτο να είναι και μπροστά στο σκορ. Τα λάθη όμως σε εκείνο το σημείο ήταν αρκετά για να ανατρέψουν το σκορ, καθώς οι αθλήτριες της Άρτας τα εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με το προβάδισμα της Άρτας στο σκορ, όμως οι αθλήτριες μας πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλή διαφορά. Χαρακτηριστικές είναι κ οι δηλώσεις της Σκάρας Β. , αθλήτρια της Άρτας η οποία είναι από τις καλύτερες γυναίκες χαντμπολίστριες, η οποία έδωσε τα εύσημα στην ομάδα μας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των αθλητριών και το γήπεδο γέμισε. Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν πολύ ζεστό και τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Άρτας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δηλώσεις και φάσεις του αγώνα καθώς το blog τα νέα της πτολεμαιδας κάλυψαν τον αγώνα και τους ευχαριστούμε.


ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ- ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 28-35
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 6-4, 8-8, 9-12, 10-16, 12-20 (ημχ.), 13-21, 16-27, 18-29, 22-30, 24-32, 28-35
ΑΡΙΩΝ (Σωκράτης Βακάλης): Τριανταφυλλίδου, Πουμπουλίδου, Χατζηιωάννου 2, Γιώβη 12, Ακριτίδου 1, Τάγκα 1, Τσερέπη Δημ., Αμανατίδου 2, Τριανταφύλλου, Τσερέπη Δ., Ευσταθιάδου 1, Πετρίδου 3, Ζώρου, Τσαναξίδου 3, Νικολαϊδου 3, Παπαδοπούλου.
ΑΡΤΑ (Γιώργος Παναγιώτου): Καλασνίκοβα, Καλοιδή 3, Σμαρδέλη 9, Βέμη, Παπαδοπούλου 10, Σκάρα 5, Σαπλαούρα, Μέγα, Δημητρίου 2, Χήτα, Ματαρώνα 5, Κολιού 1, Ζούμπου, Παναγιώτου.

Διαιτητές: Λιακόπουλος- Κυριακού, δίλεπτα: 6-1, πέναλτι: 2/2-3/5.

ΠΗΓΗ: http://www.eordaia.org/

                           https://www.youtube.com/watch?v=-c6luvviXCo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου